sobota 22. listopadu 2014 Tags:

Green Lantern


Místo činu: ČSFD

Popis: Sci-fi; Vesmír jako takový je obrovskou záhadou, avšak po staletí tu existuje malá ale velmi mocná síla. Říkají si sbor Green Lantern a jsou to ochránci míru a spravedlnosti. Všichni válečníci jsou vázáni bratrskou přísahou kvůli udržení pořádku mezi galaxiemi, každý z nich nosí prsten, ze kterého čerpá svou super sílu. Když se však objeví nepřítel jménem Parallax s hrozbou, že zničí všechnu rovnováhu Vesmíru, leží osud a zkáza Země v rukou úplně nového člena, prvního lidského člena, který kdy byl mezi členy Green Lantern: Hala Jordana.




_______________________________________

Cervenak: Hrozná pizdovina. Chlapík navlečený v zelenom sopli bojuje s kriplom s bublajúcou hlavou a digitálnym mračnom z vesmíru. Scenár z výpredaja, herci hrozní (hlavne Blake Lively totálne vypadávala z úlohy), vyvrcholenie nikde. Ale istým spôsobom ma to bavilo. Možno preto, že je to tak nehorázne cheesy - ale konštantne a nonstop cheesy, takže to pôsobí dojmom "autorského zámeru". Škoda, že nebude dvojka, Mark si mohol zahrať ďalšieho zloducha... :-D 5/10

nirvanafan: Děj by se dal shrnout následovně: Na zemi se blíží kupa sraček, která se ji chystá pohltit. Green Lanterni představují 3600 warriorů. Nejlepší z nich chcípne poté, co celej podělanej zdrhá před kupou sraček. Bacha, kupa sraček se totiž živí vaším strachem! Po jeho smrti si prsten vybere jednoho týpka ze země, kterej během výcviku na Green Lanterna dostane děsnou nakládačku a poučování o tom, jak musí překonat svůj strach, protože jen tak bude silný. Vůdce Green Lanternů vede drsný kecy o tom, jak jeden Green Lantern je zranitelný ale pohromadě jsou silní. Nejspíš proto vyšle proti kupě sraček bandu asi dalších 20 warriorů, ktřeí pro tentokrát alespoň nezdrhnou, ale nechají se na místě vysát, aniž by předvedli cokoliv ze svejch superschopností. Green Lanternt totiž může udělat cokoliv, na co pomyslí, ale 20 borců jenom visí ve vzduchu a nechá se vysát. Týpek ze země žádá Green Lanterny o pomoc a oni mu řeknou "haha, zachraň si ji sám, páč my musíme dělat na nový zbrani, abysme porazili kupu sraček". A týpek ze země na to přišel! Klíčem k vítězství je totiž odvaha, nebo-li postavit se vlastnímu strachu, o čemž ho mistři Green Lanterni před hodinou tak epicky poučovali, ale sami tohle nejsou v boji se zlem schopni uplatnit. A tak se týpek ze země postaví kupě sraček a vyhraje. Je třeba ještě komentovat, co je na tomhle filmu špatně?

Nathalie: Je to zelené a točí se to, a žába v mixéru to není. I když by klidně mohla, nikdo by ten rozdíl nepoznal.

Shit: Velká nuda a Zelenou lucerničku posílám bojovat s Dardevilem o největšího sračko superhrdinu všech dob, přičemž mám dojem, že Zelenej vyhraje už jen díky tomu naprosto trapnýmu oblečku do kterýho by se nenvlík snad ani Superman a to je co říct, když polovinu života má na sobě červený spodky a líta s níma nad Amerikou.

Jerod: Zelená je tráva THC mi koluje v žilách, při pohledu na Hulka mám silný nepříjemný pocit v kalhotách knourajícím nad nedostatečnou mužností, a do toho přijde člověk s prstenem moci od Rumburaka snažíc se je dobíjet skrz pouliční osvětlení, nedbaje tak na zákaz o poškozování veřejného majetku.Hrdina se střetne proti starodávnému zlu, absolvuje rychlo trénink s mimozemštanama, dotoho se snaží prohodit nějak tu cool hlášku.Filmové adaptace DC hrdinu nebo Marvel hrdinů dosáhly maximalního bodu fekalnosti a je potřeba tu na chvíli utnout.

Genero: Jednou jsem taky vyhulil něco hnusně zeleného a přišla za mnou ryba, ptakopysk a Jan Přeučil, že v pátek už je nejvyšší čas zažehnout svou lucernu. A Fandovi se dokonce zjevil Leonid Brežněv a láteřil nad svévolnou propagací mnohomužství eskymáckého lidu Jupiků. Vůbec mě tedy nepřekvapuje, že takového záškoláka z vyšší odborné pro řidiče tuningových dvouplošníků přepadne urputná snaha pochroumat půvabnou tvářičku té přerostlé chobotnici na orbitu. Vojína Ryana mám jako herce rád a o to víc mě mrzí, když ho vídám v takových ptákovinách navlečeného do hráškového neoprénu, ve kterém vypadá jako dildo mojí manželky. Ne to růžové anální, ale to zelené s přísavkou, pochopitelně.

StarFsh: Hneď na začiatku sa objaví nejaký chuligán Paragán, či jak sa volá a sundá trojicu emzákov, ktorý sú mi úplne ukradnutý. Nič o nich neviem, rovnako ako tom Paradentózovi, že prečo je vlastne zlý. Potom opäť sundá ďalšieho emzáka v lodi, čo je oblečený do latexu, jak ten týpek na obale a plagáte a opäť je mi to jedno, napriek tomu, že to zo svojou raketou zapichne rovno na Zem. Potom sa objaví týpek, ktorý je na obale, ale bez latexového oblečku v posteli s riadnou ... Fajn, ale marí sa mi, že vraj je v komiksovej predlohe gay a keď zistím, že má aj malého caparta... Chytám za hlavu. OK nakoniec sa týpek z obalu dostane k prsteňu a začne chrániť Zem pred Paralýzom, ktorý sa zastavil a chce tu pozabíjať všetkých dobrých ľudí, vrátane jedného senátora a jeho sexice... Počkajte, to si snáď robíte srandu? Dobrých ľudí na Zemi?!! Myslíte tých, ktorý denne nechávajú umierať 80% ľudí svojej krajiny na uliciach, lebo nemajú zdravotné poistenie?!! Myslíte tých, ktorý v Iraku vyvraždili vyše milióna civilistov, kvôli tomu, že chceli lepšiu cenu na benzín?!! Myslíte tých, ktorý dokázali človeka zbaviť ľudských práv (terosrista nie je človek) a pozavierať ich len tak bez čohokoľvek na Guantanamo?!! Myslíte tých ktorý dokázali obrať svojich vlastných ľudí o celoživotne úspory a domy, nechali ich skapíňať na uliciach, "lebo prišla finančná kríza" a ešte sa im rehotali do xichtu?!! Myslíte tých politikov a senátorov, ktorý za toto všetko môžu?!! Tak teraz už viem, prečo je ten týpek zelený. Veľký tvorca to musel všetko vymyslieť po hustej dovolenke v Holandsku, inak to nevidím. Ale zase na druhej strane ten Paraván bral ľudstvo, ako konkureciu v "zle" a rozhodol sa vyhrať konkurenčný boj... Tento film som ešte dlho dlho rozdychával.(11.7.2013)

blekekeke: Proč zrovna zelená?

jadran90: Takhle zelené by nebylo ani dítě Hulka a Esmeraldy. Postav jako v telenovele, scénář tomu odpovídající, takže charaktery nemají prostor vyvíjet se. Copak si tvůrci mysleli, že to pod škraboškou povedených efektů nepoznáme? Ano, mám strach. Ze stejně nevydařeného pokračování, což od DC obzvlášť mrzí. Nicméně Strong by byl důstojnějším záporákem, než ten mrak prachu. Vysavač na něj!

Crackonosc: Když má superhrdinskej film divnýho superhrdinu, kterej se pere s mrakem a chlápkem co má hlavu jak meloun, tak to nezachrání ani Martin Campbell. Tim spíš, že se z dvou hodin stopáže perou asi 10 minut a to si ještě spíš povídaj než že by se mlátili. Sorry, ale dvě hodiny stupidních dialogů chlápka v zelenym latexu s mimozemšťanem v zelenym latexu/ hloupuo přítelkyní/ někym dalšim nezajímavym mě fakt neberou...