sobota 24. května 2014 Tags:

Dobyvatelé ztracené pravdy

Místo činu: ČSFD

Popis: Reality-TV; Josh Gates a tým odborníků prozkoumává výskyt paranormálních jevů a výskyt neznámých tvorů. Společně se vydávají do těchto míst vyslechnout očité svědky a rozmístit fotopasti. Na závěr důkazní materiál analyzují experti v Los Angeles. Podaří se jim odhalit pravdu?




_______________________________________

xrubesd: [No ty vole takovou práci bych teda bral. Procestuješ svět a na každém místě si jen uděláš noční procházku s kamerou.].....Prostě parta idiotů, kteří si vyberou nějakou "pověst" o nějaké příšeře někde v prdelákově, následně vytvoří animaci, jak děsivě ta příšera asi vypadá, jedou tam a, jak jinak než v noci, aby mohli použít termokameru a nic nebylo vidět, se tam prochází třeba po lese přičemž vždy, když někdo šlápne na větev a křupne to, se všichni můžou posrat a nejlépe tam hodí ještě střih, aby to vypadalo napínavě. Nebo najednou na termokameře uvidí něco malého, co se prochází pod stromem a vyzařuje to teplo. O nějakém zvířeti nemůže být ani řeč, to je rozhodně nějaká příšera!!! Nakonec si tam někdo uprdne a všichni zdrhnou. Potom se vrátí do Ameriky a společně s "odborníkem" tam rozeberou nahrávku toho prdu a to typem: Blbec1: "Slyšíš to?" Blbec2: "Jo, slyším, jako by tam někdo byl a říkal Jděte pryč, Jděte pryč!" Odborník: "Jo, taky to slyším, no klidně to může být příšera, to nemohu vyloučit".... No a pak hurá někam jinam objevit další obludu z jezera podle svědectví jednoho sedláka.. a hovno z toho, protože zase nic nenajdou.. Nebo snad tentokrát ano???? NE!

Stone: Bavil jsem se...pár kreténů a jedna vyjukaná blbka běhali v noci po poušti Gobi a dělali, že je nahání červ Olgoj Chorchoj...fakt síla. Počítám, že v příštím díle budou hledat Krakonoše Peterku, ale u toho už já rozhodně nebudu.

Terez_Vv: Dobyvatelé ztracené pravdy, kteří nikdy žádnou pravdu nedobyli a vždy díl ukončí větou "pravdu se asi nikdy nedozvíme". Co víc dodat...

LiVentura: To je taková kokotina, všem nedoporučuji!!! Banda neschopných budižkničemů, kteří mají jen techniku, dvě histerky na palubě a akorát tak dokáží onu mystickou pověst pohanit a zhnusti druhým.. ne ne, Američany k tomuto nepouštět!

halogenka: Banda nesympatických křupanských idiotů (tu holku tam mají jako otloukánka nebo jako konkubínu?) se vydává hledat urban a village legends. Vždycky najdou úplné hovnajs, což se snaží omluvit špatnou technikou nebo povětrnostními vlivy. Největší vzrůšo je, když se parta ztratí, pohne se větev anebo jim nad hlavou proletí netopýr. Vskutku pekelná hovadina.

dandy11: Beztak je to nahraný, duchové, co NÁHODOU odpovídají anglicky v Jordánsku, som sa zasmál

walace: Parta dementů někam jede, plná huba keců, pak v noci nenatočí nic kromě tmy, seberou se a jedou do prdele. 2%

ShiShinka: "Panebože, panebože! Je tu lebka!" ... Dyť seš taky na starodávným hřbitově, ty hysterická krávo!