úterý 14. února 2017 Tags:

Šéfka pardubických služeb vyrazila do JAR. Za veřejné peníze

Místo činu: iDNES.cz

Popis: Lidé z vedení Služeb města Pardubic včetně šéfky a zastupitelky Tomkové vyrazili do parků v Jihoafrické republice, aby se inspirovali tím, jak tam nakládají s odpady. Potíž je v tom, že výlet hradili daňoví poplatníci.



_______________________________________

Čtenář: To mi připomíná jednu scénu ze seriálu Simpsonovi, kdy Springfieldský starosta Quimby na jedné schůzy před celým městem obětavě tvrdí, že po 14 dnech na ostrově Arube shledal, že železniční spojení mezi tímto ostrovem a Springfieldem se nevyplatí. ;-D:-)

 Čtenář: Takze zirafy, zebry, palmy , baobaby a tak. Jiz brzy i ve vasem meste...

 Čtenář: Tvl srovnávat napojení flóry a fauny v JAR a Tyršákách může jen .... však víte. Princip propojený může být stejný kdekoliv na světě. Osobně si třeba umím představit, jak v Pardubicích vhodně propojí bylinný porost s klíšťaty, pavouky, a další drobotinou, kterou si lidi budou moci bezplatně donést domu.  

Čtenář: tahle paní nemá v politice co dělat, projevila absolutní neschopnost Rv neumět ututlat čtvrtmilion ,co bude dělat až půjde o miliony? ;-)  

Čtenář: Jen se doveze pár žirav a lvů
Čtenář2: Co je to "žirava"?  
Čtenář3:Zvíře co vypadá jako lef 
Čtenář4: Já myslím, že je podobná spíš zedře.  

Čtenář: ASi se někomu jinému nechtělo, tak aby to nepropadlo..  

Čtenář: Moji Pardubáci:až budete platit v dubnu složenku za odpady na rok 2017 ve výši 500kč přihoďte ješte cca 3kč na osobu a bude líp,tedy samo pro pí.ředitelku a její noshledy pro zaplacení výletu. a když přihodí 5Kč může madam a spol vyrazit i v létě ;-D  

Čtenář: Ale výsledky vidět budou! Paní zastupitelka na vlastní oči viděla, kolik odpadků sežere jedna žirafa za odpoledne. Už se domlouvá nákup deseti žirat na úklid parků.  

Čtenář: Koukám v Pardubicích si žijou. Hokejovej klub koupili a ještě na výlet do Afriky zbylo. A aj pštros a satelit bude...  

Čtenář: Obětavá šéfka, putovat takový lán světa, aby našla způsob, jak zajistit v ulicích Pardubic pověstný africký pořádek za odměnu!!! za obětavost!!! životy nasadili!!! řekl bych, že měli chvilky kdy si říkali, "stála mi ta laxírka za to?!"  

Čtenář: Zjišťovat, jak se nakládá s odpady v JAR? Slabé... co takhle si zjistit, jak se udržují silnice v zimním období třeba na Bali...