čtvrtek 13. září 2012 Tags:

Varan vs. Kobra

Místo činu: ČSFD
Popis: Sci-Fi / Horor. Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom.


_______________________________________
EnšpíglKámoš :
" No, jo ty se tomu filmu vysmíváš, ale chtěl bych vidět tebe, co by si dělal, kdyby tě honil digitální varan." Prej projekt "Predátor", tohle vrcholné dílo světové kinematografie vymyslela asi ponorka co byla hodně dlouho pod vodou.

Lateef

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách...

Smok

 Perfektný film na piatkový večer s priateľkou a fľašou červeného. Len to devedéčko nedávajte do prehrávača, ale radšej pod tú fľašu, aby vám červené nepotieklo na obrus.

TheCaelos

Tentokrát budu hodnotit objektivně a objektivně musím říct, že je to sračka. A to mi nepomohly ani dvě láhve Chardonnay.

dr.Orlok

 Mně se kromě "perfektních triků" ( nejlepší je jak na konci "kapitán" střílí asi půl minuty do zmutovaného varana z půlmetrové blízkosti - viz youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Hs_JySW7njk ) líbil chytlavý hudební motiv... no a samozřejmě pijavice !!!

laserr

Jééééé, kobra, co se chová jako kočka...Jééééé, varan, který žvýká c4....Jééééé, jéééé, jéééé...tohle už podruhé radši nééééé...aneb Jime, tys to zase dokázal :)

vesper001

Někteří lidé tvrdí, že člověk by měl v životě zkusit všechno. Já se ale domnívám, že některým zkušenostem je lepší se vyhnout. Například tvrdým drogám, firemním maškarním večírkům a céčkovým filmům. Škoda, že jsem na posledně jmenovanou věc přišla, až když bylo pozdě. Nyní vám tedy v rámci ozdravné terapie svěřím, o co šlo… Parta eko-otrapů, jejíž členové nosí pekelně sexy tílka a od bezobratlých je dělí asi pět bodů IQ, se vylodí na ostrově, aby bojovali proti „brutálním kapitalistům“, kteří tam provádějí moc ošklivé věci se zkumavkami, zvířátky a kukuřicí. V hlavních rolích exceluje skupina posluchačů herecké pomocné školy, gumový had a gumová ještěrka… Začínám vážně uvažovat o změně kariéry. Takové silné téma, jako třeba "Kačer vs. kopací míč", by mě mohlo zajistit až do důchodu.

cz.arlie

 V půjčovně mě zaujal obal kazety, tak jsem si tady na csfd přečetl hodnocení a měl jsem jasno - to musím vidět. Jako první bych zmínil jedno (a zároveň jediné) pozitivum, které film měl - alespoň dva herce, kteří jakžtakž hráli:) Zbytek byl tak příšerný, že jsem se většinu filmu bavil hledáním chyb, tady jsou tři perličky: Michael Paré má na začátku Berettu, poté se párkrát v záběrech vystřídá s Browningem či něčím podobným a nakonec je to opět Beretta / všechny pistole mají nekonečné zásobníky (asi IDAMMO - škoda pro ně, že nepoužili IDKFA:) - z jedné pistole Paré vystřílel v kuse více než 40 nábojů / stíhačky hlásí let nad vodou, v záběrech je ale pevnina (navíc ty záběry vypadají jako vystřižené okénka z jiného filmu).. Mohl bych ještě zmínit diletantskou animaci a její vtipné spojení s živými herci (hej, kámo, střílíš asi tak o pět metrů vedle, než máš ty příšerný pixely..) a přírodou, to, že se dvacetimetrová kráva (pardon, varan) přiblíží zcela nepozorovaně ze předu k šéfovi elitního komanda (který nosí po kapsách kilo C4), ale to bych tu taky mohl psát do rána.. Zítra si půjčím Alone in the Dark a uvidíme, co je horší..

Indy21

další díl Lachtan vs Mrož

Dildo

S tim se neda nic jinyho delat, nez se smat. To je tak dementni az je to vtipny. Celkovou demenci podtrhuje to, kdyz se aktiviste ptaji vedkyne proc zvetsili kobru a varana a ona jim odpovi - > protoze jsou to obojzivelnici! To jsem totalne chcipal!! Sracka jak zmrd!

dickens

Pokud nekdo chce videt film, ve kterem neni potreba prebijet ani po tisicovce vystrelu, kde existuje doutnakova C4 a kde velitelství vrchnich namornich sil USA je v rodinnem dome (a to je opravdu maly vycet) , tak nevahejte...

luukaas

K filmům takového ražení nejde napsat nic jiného než...............Totální odpad......!!!!!!!!!!!!!!!! Zajímavější je čumět hodinu a půl do zdi, než koukat na tohle veledílo.....