pátek 21. února 2014 Tags:

Superžralok

Místo činu: ČSFD

Popis: Akční / Horor. Dr. Katherine Carmichael, morská biologička špecializujúca sa na vyšetrovanie morských katastrôf, si prenajala loďku. Jej majiteľ Chuck ju ňou odvezie na miesto činu, kde na dno oceánu klesla celá vrtná plošina. Že sa také niečo mohlo stáť, je len ťažko uveriteľné. Minimálne tak ťažko, ako fáme o gigantickom žralokovi, ktorý terorizuje pobrežie a vyznačuje sa celou škálou neuveriteľných vlastností a schopností...



_______________________________________

haushinkaa: Kdybych já byla velkým žralokem, barevný plážový deštník by mě rozhodně zahnal z pláže zpět do moře!

tuntavala: Takovej prevelikej zralok Bruce, a schazela uz jen rybicka Nemo....

ConanVJ: TAK TOHLE JE BRUTÁLNÍ ÚLET..... Film kde obří, lítající, neprůstřelný, radiofrekvence chytající, po pláži chodící, zkrátka SUPERŽRALOK, likviduje vše, co mu stojí v cestě a po krku mu jde národní garda o třech mužích (včetně velitele), je fakt moc ulítlej. Navíc efekty jak žraloka, tak výbuchů a prostě všeho jsou tak žalostný až se jim člověk musí fakt jen smát. K tomu všemu je tento SUPERFILM nabitý výbornými hereckými výkony, které jsou přirozené jako umělé nehty. Zápletka filmu je taky perla a okořeňují ji zápletky jednotlivých protagonistů. To vše je okořeněné pikantními hláškami jako: "Musíme se přeskupit", "Raději bych remřela", "Je to Superžralok" atd.... Prostě to se musí vidět už jen kvůli finálnímu fightu superžraloka s chodícím tankem. Ten film je taková sračka, že jsem u ní chcípal smíchy od začátku, až do konce. Prostě tomuhle filmu jsem nemohl dát odpad, na to je to opravdu skvělá komedie :D:D:D

0oMb3E: Milujem filmy, v ktorých sa ambicióznosť hlavnej hrdinky meria podľa priemeru jej bradaviek. Milujem filmy, v ktorých jeden žralok, ktorý skáče po všetkom možnom živom či neživom má viac rozumu než celé humanoidné osadenstvo dokopy. Pochodujúci tank a lietajuca paryba zaženú každú chmúru. Dajme tomu jedo z tých priemerných béčiek s ktorými som mal tú česť.

brutale: Škoda, mohlo z toho byť dobré porno...

666teen: Ťapy, ťap, ťape tank. Kopne žraloka poskakujícího po pláži do rypáku. Žralok je tam proto, že nemá rád rádio. Že jsem se zbláznil? Já ne. Já to dokoukal!

Phobia: Sombrero dolů, Fred Olen Ray a jeho squadra sjetých, ožralých a mentálně postižených spolupracovníků dostali výraz "píčovina" do nové, hlubší dimenze. Už při spatření upoutávek jsem neomylně zavětřila příležitost shlédnout něco kromobyčejně stupidního, ten zápach sraček a zvratků si nešlo s ničím splést. A nebyla jsem zklamána! Kdykoliv se superžralok objevil na scéně, chrochtala jsem v nezvladatelných záchvatech smíchu a vyloženě se těšila na legendární finále, kdy si to megalodon na kolečkách rozdá s obrněným vozem na nožičkách. Bohužel veškerá stopáž, kdy zmutovaná paryba nebyla v záběru, stála za pytlík psích hoven: všichni (ne)herci totálně bez výrazu a bez náznaku charismatu, dialogy strojené a blbé k uzoufání, zkrátka nuda, že by se z toho jeden pospal. A to já jsem si teda pospala, tudíž velkolepě dementní závěr prošvihla. Vrcholem filmu pro mě zůstává blonďatá Miss, mlátící obludu velikosti atomové ponorky Kursk po držce duhově zbarveným slunečníkem. Minerálka mi vystříkla nosem (což bylo s ohledem na aktuálně vyschlou nosní sliznici vyloženě žádoucí). Upřímně jsem se pobavila, pročež odpad udělit nemůžu. Škoda, že se ten nejapný humor nepodařilo vpašovat i do zdlouhavých minut, kdy žraločisko někde v moři nebo na pláži trávilo svačinky a divák byl vystaven pouze náporům mdlého žvatlání lidských postav. 20%

hirnlego: Nakopnutí tankem do xichtu by mělo být zařazeno do zlatého C-fondu.

Posheidon: Superžralok není jen tak obyčejný žralok, superžralok dokáže chodit po souši, dokáže odolat kulkám ze samopalu, nezalekne se ani chodícího tanku s nohama a to i když od tohoto tanku dostane kopačku levou zadní rovnou do frňáku. Jediné z čeho má trošku fobii, je plamenomet. Superžralok mimo jiné přímo žere radio a občas dokáže hryznout i do letící stíhačky…aneb mysleli jste si, že Vaše fantazie nezná mezí, tak to jste ještě neviděli tohle ;-)

raimi: "On lítá!" "To je špatný!" "Potřebuju panáka." Téměř geniální rozhovor tří postav. :-)

dkas: Žralok, velký jako barák, který lítá vzduchem jako stíhačka, na souši pak běhá po svých ploutvičkách a ocásku, tank, co má místo pásů robotické nohy a se žralokem hraje fotbal... K tomu kupa hloupých lidí, velmi hnusné efekty a o brakovou zábavu je postaráno.

PRobin: OBSAHUJE SPOILERY: Vše co se dá čekat od filmu tohoto formátu je splněno. Jen nás tentokrát nehoní krvelačný mutant nebo uniknuvší laboratorní pokus. To jen nenasytná ropná společnost probudila prehistorického žraloka ze spánku a ten si usmyslel, že sežere všechny rádia co uslyší. Což se také po zbytek filmu děje. Přesto nám film nabízí pár zpestření. Jako základní musím vyzdvihnout to, že všechny dívky se promenádují jen v bikinách. Hlavní hrdinka je sličná, jmenuje se Kat a také se promenáduje v bikinách. Dvě vedlejší hrdinky: jedna nesympatická panna, naštěstí brzy sežrána. Druhá hezky tvarovaná plavčice, naneštěstí brzy sežrána. Jeden beachboy, brzy sežrán ( díky, Superžraloku!). K tomu všemu černá verze Dana Nekonečného a zcela zbytečná scéna s volbou Miss pláže ( to je zde jen proto, aby filmaři mohli zakomponovat ještě víc děvčat v bikinách a jedny velké silikony). Roli největších jelit opět vyžere americká armáda. Není divu, že si pak musí honit ego někde jinde :) Samotné monstrum díky bohu neskríká, nefuní, nebučí ani nekrká. On totiž Superžralok mručí. A chodí po ploutvích. A - jak jinak - sežere letadlo. Na konci ještě bojuje s tankem, který taky chodí a umí kung-fu kopy. A největší bombou budiž C4 na stereo cassette recorderu! :)